Veiligheid Totaal

        een veilig gevoel    
 

 

 

 


Gastenboek

24 berichten op 2 pagina's
Ismail Alouch
15-12-19 14:27:35
Een zeer informatieve cursus gehad van Ferdinand. Voordat de cursus daadwerkelijk begon, dacht ik dat 4 uurtjes best lang zou zijn (Zeker na een lange dag te hebben gehad), maar de manier waarop er les werd gegeven was erg goed en de tijd vloog voorbij! Hij zorgt ervoor dat je geconcentreerd blijft door iedereen actief te laten meedoen aan handelingen, en het was zeker duidelijk te volgen. Mocht Ferdinand nog les geven in de toekomst, dan zal ik er zeker weer bij zijn!
Roby Hazelof
14-12-19 20:55:52
Ik heb op donderdag 12 december (2019) een curcus reanimatie en AED gevolgd. Uiteraard geslaagd! Dit is een 4 uur durende curcus maar voor het gevoel was ik maar 2 uur bezig. Tijd vloog voorbij!

Een erg leuke/­leerzame/­gezellige curcus waar je veel van opsteekt en leert. Er wordt met humor les gegeven en actie (niet alleen maar theorie) waardoor de tijd voorbij vliegt.

Ik kreeg les van Ferdinand Verburg en wat is dit een aardige man!
Heb veel dingen opgestoken en het is zeker de moeite waard om dit te doen.
Hiermee red je misschien wel levens uit de buurt of je eigen omgeving (familie/vrienden).
Jij kan het verschil zijn... waar wacht je nog op? ;)

Nogmaals bedankt Ferdinand Verburg!!
S Bhagwandin
25-08-17 22:11:41
Afgelopen drie dagen cursus VKR gevolgd bij Ferdinand Verburg. Het was een goed vol te houden cursus. De invulling was afwisselend en leuk, meestal val ik tijdens cursussen in slaap maar nu bleef ik wakker. Uitslag geslaagd voor beide onderdelen. TOP ik zal nog een cursus in de toekomst bij Ferdinand volgen.
Agnes Verburg
12-06-17 12:36:44
Gisteren weer herhalingslessen Reanimatie/AED gehad van Ferdinand Verburg
Het was goed om mij geheugen op te frissen en zeer leerzaam weer.
Dankzij Ferdinand voor de goede uitleg ben ik geslaagd en kan ik weer een jaar vooruit.
Anita Troost
08-01-17 12:45:50
Na jaren zeggen te willen leren reanimeren, gisteren eindelijk de stap genomen. Een leuke, leerzame en gezellige cursus gehad. Ferry legt alles duidelijk uit en heeft ook tijd voor persoonlijke aandacht of je het onder de knie hebt. Hopelijk nooit nodig, maar weet nu wel wat te doen in een dergelijke situaties. Geeft een goed gevoel.
Nienke Marees
08-01-17 11:20:54
Cursus reanimeren vond ik persoonlijk erg leerzaam. Ferdinand geeft duidelijke uitleg, en als je dingen niet begreep kon je dingen na vragen. De sfeer in de groep was gezellig doordat er af en toe grapjes werden gemaakt maar ook verhalen werden gedeeld
Kim Sikkens
08-01-17 11:14:24
Cursus 'reanimeren' heb ik als prettig ervaren. Ferdinand geeft duidelijke en visuele instructie op een structurele manier. Tijdens het oefenen van de praktijk houdt hij nauwlettend toezicht op de cursisten. Hij geeft je zeer goede tips! De sfeer in de groep wordt prettig en vertrouwd gemaakt door persoonlijke verhalen en af en toe een grapje tussendoor. Kortom, ik vond dit een interessante, leerzame, prettige cursus!
Marleen Sikkens
08-01-17 11:05:13
Recent een reanimatiecursus gehad van Ferdinand. Goede uitleg met mooie voorbeelden van praktijkervaringen. Waar kan je allemaal tegenaan lopen en waar moet je dan aan denken. Veel geleerd. Verder prettige ontspannen sfeer.
Elina Beljaars
21-12-16 11:19:15
Net EHBO cursus gehad, ontspannen en goed les gehad, met leuke praktijk opdrachten!
Jurgen Berghuis
22-11-16 11:34:54
Ferdinand heeft helder, duidelijk en met humor mij en mijn collega's geïnformeerd over reanimeren, toepassen van de AED's en de belangrijkste EHBO-maatregelen toegespitst op ons werkgebied. Het was kortom zeer leerzaam.
Debora
20-10-16 14:06:03
Dank nog Ferry voor een hele leerzame EHBOcursus! Inmiddels alweer een paar weken geleden, maar zo leerzaam en leuk dat ik er nog met plezier aan terugdenk! De uitgebreide EHBOcursus heeft veel lesstof, maar binnen 3 weken waren we daar toch doorheen! We hadden het voorrecht les te krijgen van een toegewijde docent met ervaring. Serieus waar nodig en humor om een beetje bij de les te blijven, een prettige combi!
Petra Petra van Essen
27-09-16 11:26:40
Gisteren ( 26/9) bij ons nieuw te starten Kinderdagverblijf "Zand op je hand" het onderdeel EHBO met goed gevoel gevolgd..!
Bedankt Ferry voor je spontane, leerzame en zinvolle dag...namens het team Zand op je hand.
Frank Stengewis
20-09-16 20:10:11
Afgelopen zaterdag 17 september, de cursus uitgebreide EHBO van het Rode Kruis Zaanstreek-Waterland in Purmerend met goed gevolg afgerond. Het waren 3 lange zaterdagen die ik met plezier heb beleefd, mede dankzij de inspirerende Ferdinand die serieuze dingen op een leuke en duidelijke manier kan overbrengen.
Ferdinand, nogmaals Dankjewel !
henk mul
01-09-16 10:42:24
12 juli kinder ehbo cursus van Ferry gehad
als groot kind kan ik niet anders zeggen dan:
jabadabadoe, mooie dag gehad :-)
begrijpelijk, leuk en leerzaam!!
Ferry bedankt, tot 2018!!
Mike Verlaat
04-07-16 08:29:52
Afgelopen vrijdag cursus gehad van Ferry voor VCA. Duidelijke uitleg met bijbehorende filmpjes. Leuke en spontane man.
Ferry bedankt.
Danita Monteiro
17-04-16 22:14:18
Mijn EHBO gehaald, in wormerveer waar ik les heb gehad van Ferdinand. Een super leuk docent/instructeur die alles geduldig en heel goed en duidelijk uitlegt. Ook ben ik super tevreden met zijn team, die deden het super leuk en geweldig goed als wij ging mee oefenen. Jullie allemaal alsnog super bedankt!
Hans Sanders
09-04-16 01:17:12
Afgelopen seizoen de EHBO cursus gevolgd bij de EHBO-vereniging Wormerveer waar Ferdinand de docent/instructeur was. Duidelijk met veel kennis en een sprank humor, maakt hem een uiterst prettige docent.
Ferry ik wil graag de vervolgcursus weer bij je volgen.
Agnes Verburg
24-03-16 19:04:20
Deze week reanimatie cursus gehad van Ferdinand Verburg.
Heel veel geleerd en een duidelijke uitleg met beeld, geluid , poppen en aed.
Ook verstikking bij volwassenen, kleuter en baby en de daarbij de reanimatie.
Geeft een goed gevoel dat ik geslaagd ben mede door de goede uitleg van Ferdinand., dank je wel.
Nel Hendriks
24-03-16 09:23:29

Afgelopen week een cursus reanimatie gedaan, die gegeven werd door Ferry Verburg.Ben blij dat ik het gedaan heb.De cursus werd heel duidelijk uitgelegd, ook met beeld erbij, en met veel aandacht en geduld. Heel intensief en ontzettend veel informatie. Veel geoefend. Met deze informatie ben je wel in staat om in ieder geval eerste hulp te kunnen geven in een noodsituatie om iemand te redden tot er professinele hulp komt. Heel nuttig. Respect voor de docenten die dit doen!! Kan het iedereen aanraden, om met deze inzet een persoon in leven te kunnen houden. Vr.gr. Nel Hendriks.
Monique Janssen
21-03-16 18:45:29
Reanimatiecursus gevolgd. Duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens de praktijkoefeningen. Prettige instructeur.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn