Veiligheid Totaal

        een veilig gevoel    
 

 

 

 


Gastenboek

24 berichten op 3 pagina's
Ismail Alouch
15-12-19 14:27:35
Een zeer informatieve cursus gehad van Ferdinand. Voordat de cursus daadwerkelijk begon, dacht ik dat 4 uurtjes best lang zou zijn (Zeker na een lange dag te hebben gehad), maar de manier waarop er les werd gegeven was erg goed en de tijd vloog voorbij! Hij zorgt ervoor dat je geconcentreerd blijft door iedereen actief te laten meedoen aan handelingen, en het was zeker duidelijk te volgen. Mocht Ferdinand nog les geven in de toekomst, dan zal ik er zeker weer bij zijn!
Roby Hazelof
14-12-19 20:55:52
Ik heb op donderdag 12 december (2019) een curcus reanimatie en AED gevolgd. Uiteraard geslaagd! Dit is een 4 uur durende curcus maar voor het gevoel was ik maar 2 uur bezig. Tijd vloog voorbij!

Een erg leuke/­leerzame/­gezellige curcus waar je veel van opsteekt en leert. Er wordt met humor les gegeven en actie (niet alleen maar theorie) waardoor de tijd voorbij vliegt.

Ik kreeg les van Ferdinand Verburg en wat is dit een aardige man!
Heb veel dingen opgestoken en het is zeker de moeite waard om dit te doen.
Hiermee red je misschien wel levens uit de buurt of je eigen omgeving (familie/vrienden).
Jij kan het verschil zijn... waar wacht je nog op? ;)

Nogmaals bedankt Ferdinand Verburg!!
S Bhagwandin
25-08-17 22:11:41
Afgelopen drie dagen cursus VKR gevolgd bij Ferdinand Verburg. Het was een goed vol te houden cursus. De invulling was afwisselend en leuk, meestal val ik tijdens cursussen in slaap maar nu bleef ik wakker. Uitslag geslaagd voor beide onderdelen. TOP ik zal nog een cursus in de toekomst bij Ferdinand volgen.
Agnes Verburg
12-06-17 12:36:44
Gisteren weer herhalingslessen Reanimatie/AED gehad van Ferdinand Verburg
Het was goed om mij geheugen op te frissen en zeer leerzaam weer.
Dankzij Ferdinand voor de goede uitleg ben ik geslaagd en kan ik weer een jaar vooruit.
Anita Troost
08-01-17 12:45:50
Na jaren zeggen te willen leren reanimeren, gisteren eindelijk de stap genomen. Een leuke, leerzame en gezellige cursus gehad. Ferry legt alles duidelijk uit en heeft ook tijd voor persoonlijke aandacht of je het onder de knie hebt. Hopelijk nooit nodig, maar weet nu wel wat te doen in een dergelijke situaties. Geeft een goed gevoel.
Nienke Marees
08-01-17 11:20:54
Cursus reanimeren vond ik persoonlijk erg leerzaam. Ferdinand geeft duidelijke uitleg, en als je dingen niet begreep kon je dingen na vragen. De sfeer in de groep was gezellig doordat er af en toe grapjes werden gemaakt maar ook verhalen werden gedeeld
Kim Sikkens
08-01-17 11:14:24
Cursus 'reanimeren' heb ik als prettig ervaren. Ferdinand geeft duidelijke en visuele instructie op een structurele manier. Tijdens het oefenen van de praktijk houdt hij nauwlettend toezicht op de cursisten. Hij geeft je zeer goede tips! De sfeer in de groep wordt prettig en vertrouwd gemaakt door persoonlijke verhalen en af en toe een grapje tussendoor. Kortom, ik vond dit een interessante, leerzame, prettige cursus!
Marleen Sikkens
08-01-17 11:05:13
Recent een reanimatiecursus gehad van Ferdinand. Goede uitleg met mooie voorbeelden van praktijkervaringen. Waar kan je allemaal tegenaan lopen en waar moet je dan aan denken. Veel geleerd. Verder prettige ontspannen sfeer.
Elina Beljaars
21-12-16 11:19:15
Net EHBO cursus gehad, ontspannen en goed les gehad, met leuke praktijk opdrachten!
Jurgen Berghuis
22-11-16 11:34:54
Ferdinand heeft helder, duidelijk en met humor mij en mijn collega's geïnformeerd over reanimeren, toepassen van de AED's en de belangrijkste EHBO-maatregelen toegespitst op ons werkgebied. Het was kortom zeer leerzaam.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn